gokkasten

gokkasten

Spelen en gokken op internet kan onder andere op online gokkast spelletjes, zoals de Runner en Timer gokkasten van websites als deze: gokkast.pro. Hiermee kan geld gewonnen en verloren worden. Om deze spellen te spelen kan gemakkelijk geld betalen via online overschrijvingen of via de telefoon. Je belt dan een paald nummer, die geeft je dan een inlog code en deze is gekoppeld aan je telefoon. Hierdoor betaal je gewoon telefoontikken in plaats van muntgeld.

Een gokkast heeft 3 of meer rollen met verschillende afbeeldingen. Dit kan fruit zijn, maar het kunnen ook totaal andere plaatjes zijn. Als de start button wordt ingedrukt beginnen de rollen van de gokkasten te draaien. Dit doen ze onafhankelijk van elkaar. Hierna stoppen ze en is het de bedoeling dat er 2 of meer van dezelde plaatjes op een lijn staan. Dit kan in een diagonale, maar ook in een horizontale lijn.

De online gokkasten verschijnen direct op je beeld scherm. Hierdoor kan je direct gaan spelen. Het uitbetalen van de kasten kan via de verschillende banken in Nederland. Tip van ons: Speel altijd flash gokkast spellen die geheel gratis te spelen zijn zoals je bijvoorbeeld op deze site met online gokkasten vind: